TREBALLS REALITZATS

INSTAL·LACIÓ 10KW HÍBRID

Instal·lació fotovoltaica 10kw trifàsic amb 24 plaques de 455Wp, inversor GreenHeis 10kw trifàsic híbrid per previsió de bateries.

INSTAL·LACIÓ 6KW + BATERIES

Instal·lació conjunt fotovoltaic de 16 plaques de 455Wp, un inversor Sungrow de 6kw i tres bateries Sungrow de 9,6kw totals.

INSTAL·LACIÓ AEROTERMIA

Instal·lació Aerotermia Daikin amb producció d'Aigua Calenta Sanitaria 150Lts, terra radiant i aire condicionat mitjançant Fancoils de conductes.

INSTAL·LACIÓ CLIMATITZACIÓ + AIGUA CALENTA SANITARIA

Instal·lació sistemes VRV Mitsubishi Electric per Hotel a Castelldefels, 42 unitats interiors de conductes, amb recuperació de calor per la producció de 4.500Lts d'Aigua Calenta Sanitaria

INSTAL·LACIÓ CORTINES AIRE

Una de les instal·lacions de cortines d'aire per a botigues que realitzem. Mantenim la climatització a l'interior de la botiga, evitem pèrdues i entrada de pols i brutícia dins la botiga. Es guanya en eficiència i confort.

INSTAL·LACIÓ CLIMA OFICINES

Sistema Multisplit Kosner de 2 equips multi 5x1 per oficina amb unitats de Cassette i Split de paret.

Logo

© Drets d'autor. Tots els drets reservats.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.